Pastinaak puree met gewokte groente
Pastinaak puree met gewokte groente
Recept voor 2 personen – 30 min bereidingstijd
Ingrediënten
Puree:
1 pastinaak
1 zoete aardappel
Zout en peper naar smaak
Sojaroom
Gewokte groente:
250 gram haricot verts
1 zoete puntpaprika
3 tomaten
Oregano
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Schil de pastinaak en de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Zet deze onder water in een pan en kook in ongeveer 15 minuten gaar.
- Maak de zoete puntpaprika en tomaat schoon.
- Kook de haricot verts 10 minuten.
- Hak de oregano fijn.
- Wok de sperziebonen en de paprika in een pan en voeg voor de laatste 5 minuten de tomaat en oregano toe.
- Pureer de pastinaak en zoete aardappel en voeg een scheut sojaroom en zout en peper naar smaak toe.
Serveertip: lekker met gegrilde kipfilet.