Salade met zalm
Een makkelijke maaltijd met geroerbakte zalm, veldsla, olijven en zongedroogde tomaatjes. Deze heerlijke salade met zalm heb je binnen no-time op tafel. Ideaal!
Ingrediënten voor 2 personen
- 1 biologische zalm zonder huid
- 1 prei
- 2 bosuitjes
- 1 teen knoflook
- Versgemalen zwarte peper
- Olie om in te bakken
- 1 el. Kikkoman soja
- 150 gr Veldsla
- Olijven
- Zongedroogde tomaatjes
- Olijfolie
- Sap van een ½ citroen
Bereiden
1. Doe de olie in een pan en fruit de knoflook
2. Roerbak de zalm.
3. Voeg de prei en de bosui toe en roerbak het geheel
4. Doe naar smaak versgemalen peper erover.
5. Voeg een scheutje kikkoman soja toe.
6. Doe in een schaal de veldsla
7. Snijd de olijven en de zongedroogde tomaatjes doormidden
8. Voeg het zalmmengsel toe en besprenkel met olijfolie en een beetje citroensap.