Paksoisalade-tonijn
HoofdgerechtRecepten

Paksoi salade met tonijn

Paksoisalade met tonijn

Ingrediënten:

  • olijfolie
  • 1 stronk Paksoi
  • 1 zoete puntpaprika
  • 2 bosuien
  • 125 gram taugé
  • 1 theelepel gember geraspt
  • 75 gram cashewnoten
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • 1 blikje tonijn

Bereidingswijze:

  1. Was en snijd het blad van de paksoi grof en de stelen in fijne reepjes.
  2. Was en snijd de puntpaprika in smalle repen.
  3. Snijd de bosuitjes in ringen.
  4. Schil de gember en rasp ongeveer 1 theelepel.
  5. Schenk wat olijfolie in een wok en voeg de paksoi, paprika, bosui, taugé, gember, cashewnoten en tonijn bij elkaar en roerbak het geheel kort aan op hoog vuur.
  6. Verdeel over 2 borden en strooi over beide borden een eetlepel sesamzaadjes

Eet smakelijk!

Buiten sporten om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en voedingsadviezen die  gebaseerd zijn op zoveel mogelijk onbewerkt voedsel. De natuur, het beste voor zowel lichaam als geest! Gezond Gouds wil mensen aan het bewegen krijgen en houden en daarmee bijdragen aan een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. 

Banner