Appeltaart als ontbijt
Dat is nog eens lekker wakker worden: appeltaart als ontbijt. Gewoon, omdat het kan. Of om te vieren dat het weer een nieuwe dag is. Verzin maar iets!
Ingrediënten
- 80 gram kokosmeel
- 5 eieren
- 100 ml appeldiksap
- 100 ml amandelmelk
- 2 el citroensap
- 1 tl vanilla extract
- 1 tl kaneel
- 1 el baking soda
- 1 mespuntje zout
- 2 appels geschild in stukjes
- Handje rozijnen
- Handje gehakte walnoten
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
- Mix alle ingrediënten, behalve de appels en rozijnen in een grote kom tot een glad beslag.
- Meng de rozijnen, walnoten en appel erdoorheen.
- Doe het beslag in de vorm en verdeel gelijkmatig.
- Bak de taart in 40 tot 45 minuten of totdat de prikker er schoon uitkomt.
- Serveer met Griekse Yoghurt en evt.honing.