Paksoi salade met tonijn
Paksoisalade met tonijn
Ingrediënten:
- olijfolie
- 1 stronk Paksoi
- 1 zoete puntpaprika
- 2 bosuien
- 125 gram taugé
- 1 theelepel gember geraspt
- 75 gram cashewnoten
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- 1 blikje tonijn
Bereidingswijze:
- Was en snijd het blad van de paksoi grof en de stelen in fijne reepjes.
- Was en snijd de puntpaprika in smalle repen.
- Snijd de bosuitjes in ringen.
- Schil de gember en rasp ongeveer 1 theelepel.
- Schenk wat olijfolie in een wok en voeg de paksoi, paprika, bosui, taugé, gember, cashewnoten en tonijn bij elkaar en roerbak het geheel kort aan op hoog vuur.
- Verdeel over 2 borden en strooi over beide borden een eetlepel sesamzaadjes
Eet smakelijk!