Wraps met krokante kip
HoofdgerechtLunchRecepten

Wraps met krokante kip en honing mosterd

Stiekem is dit gewoon een iets gezondere variant op de ‘McWrap crispy chicken en honing mosterd’. Deze zelfgemaakte wraps met krokante kip en honing mosterd staan bij ons thuis regelmatig op tafel. Helemaal wanneer er weinig tijd is om te koken. Het was dus ook raar dat ze nog niet eerder tussen mijn recepten stonden op het blog!

Bereidingstijd: Max 15 minuten

Wat heb je nodig? 2 wraps (1 persoon)

  • 2 kip krokant schnitzels
  • Grote handvol gemengde sla
  • 2 (meergranen of volkoren) wraps
  • Halve rode ui in ringen
  • Een halve komkommer
  • Optioneel: tomaat of andere groente!

Voor de saus:

  • 3 à 4 eetlepels magere kwark
  • 1 grote eetlepel honing (naar smaak kun je eventueel wat meer toevoegen)
  • 2 theelepels mosterd
  • Peper/zout

Wraps met krokante kip

Bereiding:

  1. Allereerst bak je natuurlijk de kip krokant schnitzels.
  2. Maak ondertussen alvast de saus. Mix alle ingrediënten door elkaar en proef! Maak de saus naar eigen idee op smaak, misschien wil jij de saus wat zoeter of nog iets meer mosterd.
  3. Schaaf plakken van de komkommer met de kaasschaaf en snijd de rode ui en halve ringen.
  4. Warm de wraps op in de magnetron of in een droge koekenpan.
  5. Besmeer de wraps met de honing mosterd saus en verdeel wat sla over de wrap.
  6. Snijd de krokante kip in reepjes en verdeel deze ook over de wrap.
  7. Als laatste nog wat komkommer slierten en rode ui en je kunt de wrap oprollen!

Super simpel toch? Eet smakelijk!

Logo Ashley Willems

Ik ben Ashley en ik woon samen met mijn partner in Zoetermeer. Ik werk als locatiemanager in de kinderopvang. Daarnaast ben ik gek op koken èn lekker eten, het liefst de hele dag. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed! Ik geniet het meest van gezellig samen eten, koken voor vrienden en familie en lekker lang tafelen. Ook uit eten, het bezoeken van food festivals en marktjes vind ik altijd een feestje. Ik houd van smoothies en salades maar ik hou ook van wijn, sushi en taart.. Ik vind een goede balans hierin belangrijk!

Banner