Zeekraal
Met alle drukte in het vooruitzicht niet veel zin om uitgebreid te koken? Dit recept zet je in een mum van tijd op tafel. Het is supergezond en erg lekker!
Recept voor 2 personen – 15 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 150 gram zeekraal
- 150 gram couscous
- 1 rode ui
- Limoensap
- Olijfolie
- Peper
- 2 Gerookte Makreelfilets
Bereidingswijze
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de zeekraal heel kort onder de kraan.
- Snijd een rode ui fijn in halve ringetjes.
- Roerbak de zeekraal en de rode ui ongeveer 4 minuten in een wok met een scheutje olijfolie.
- Breng de couscous op smaak met een beetje peper en wat citroensap.
- Snijd de gerookte makreelfilet in stukjes.
- Meng de zeekraal, rode ui en makreel stukjes door de couscous.
Eet smakelijk!